Frokostordning til virksomheder

0
Google Anmeldelser
0
Måltider leveret
0 +
Virksomheder

Varieret frokostordning fra madkonceptet

Firmafrokost

Dette er f.eks. hvad I kan nyde hver dag på arbejdspladsen:

Det kræver blot en opringning eller en mail, og så kan vi sørge for at i får leveret den frokost som i ønsker.

4-dages frokostordning

Hvad siger vores kunder?

Afspil video

Vegansk, vegetarisk og allergier

Vi sørger gerne for veganer, vegetarer og evt. allergener.

DEN RIGTIGE FROKOST SKAL SMAGES OG SERVICE SKAL OPLEVES

Udover frokost til Jeres virksomhed, er det vigtigt for os at I som kunde oplever:

✅ FLEKSIBILITET – I kan ændre antal fra dag til dag

✅ GOD SERVICE – Frokostmenuen bliver sendt til Jeres mail hver uge

✅ TILGÆNGELIGHED – I kan altid få fat på os

✅ PUNKTLIGHED – Du får maden leveret til tiden og klar til servering

✅ EKSTRA SERVICE – Til- og fravælge ekstra ydelser fra dag til dag

Frokostordninger til erhverv af højeste kvalitet

Når du beder os varetage din frokostordning, ser vi det som vores første, og største prioritet, at levere sund og velsmagende mad, der vil skabe glæde og gavn på din arbejdsplads. Hos Madkonceptet lever vi derfor efter 5 kerneværdier; kvalitet, service, fleksibilitet, ærlighed og kreativitet, og disse vil også være gældende for vores levering af jeres firmafrokost.

 

Med vores frokostordning er du og din virksomhed garanteret:

Vi har en stor passion for madlavning af høj kvalitet og sunde muligheder, men dette alene kan ikke udgøre en god kunderelation. Vi ved nemlig, at det kræver mere, og derfor bygger vores samarbejdsrelationer både på kvalitet, service, tillid og fleksibilitet, hvilket er årsagen til, at vi har langvarige samarbejder med vores kunder i København.

fleksibel frokostordning
Brødkurv

Lækker og varieret firmafrokost til dig og dine kolleger

På arbejdspladserne i København er en ting som en frokostordning et vidt begreb – men hvordan ser den ud på din arbejdsplads? Noget, vi som cateringfirma vægter højt, er variation, for det kan godt blive lidt kedeligt i længden med de samme salater og pålægsfade dag ud og dag ind.
Derfor har vi mange spændende løsninger på menuen, og ved at tale med os kan du sikre, at vi sammensætter en lækker, varieret og sund firmafrokost sammen for dig og dine kolleger.

Madkonceptet tilbyder lækker tapas ud af huset i København. Vores tapas er lavet af friske råvarer af høj kvalitet og er perfekte til enhver festlig begivenhed. Vores tapas-menuer er skræddersyet til at opfylde dine ønsker og behov, og vi tilbyder en bred vifte af lækre retter. Vores kokke er eksperter i at skabe smagfulde og velsmagende retter, der vil imponere dine gæster og efterlade dem med en uforglemmelig oplevelse.

Vores tapas ud af huset er også tilgængelige til en pris, der passer til enhver lejlighed.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at skabe en fantastisk fest med vores lækre tapas ud af huset i København.

På arbejdspladserne i København er en ting som en frokostordning et vidt begreb – men hvordan ser den ud på din arbejdsplads? Noget, vi som cateringfirma vægter højt, er variation, for det kan godt blive lidt kedeligt i længden med de samme salater og pålægsfade dag ud og dag ind. Derfor har vi mange spændende løsninger på menuen, og ved at tale med os kan du sikre, at vi stykker en lækker og varieret firmafrokost sammen for dig og dine kolleger i København.

Med en frokostordning fra Madkonceptet behøver det nemlig ikke at være kedeligt, for vi følger hele tiden udviklingen inden for den gastronomiske verden. Derfor er to dage heller ikke ens, når I modtager mad fra os, og vi sætter en ære i at videreudvikle og nytænke vores opskrifter.

Vi har i mange år leveret den daglige firmafrokost til både større og mindre virksomheder rundt omkring i København, og hvis I kunne tænke jer en smagsprøve, så hører vi meget gerne fra jer.

Vi kan tilbyde jer vores frokostordning en uge på prøve i København – bare udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte jer snarest muligt.

Har du spørgsmål til vores frokostordning, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på 35 42 13 20.

Få et tilbud om frokostordning til små virksomheder

Frokostmarkedet er fyldt med køkkener, og priserne ligner ofte hinanden. Forskellen ligger i kvaliteten og mængden. Madkonceptet portionere ikke efter gram eller tager ekstra gebyr for vegetarer.

Hos Madkonceptet får i en fleksibel frokostleverandør, og vi tilbyder firmafrokoster helt ned til blot 10 kuverter. 

Lad os overbevise jer med en prøveuge på vores frokostordning. Udfyld nedenstående formular, og skriv i bemærkninger, at i ønsker en prøveuge. Hvis I idag bruger en mellemmand til jeres frokostordning, vil der være en væsentlig besparelse at hente ved at gå direkte til køkkenet. Lad os få en dialog sammen, så er vi sikre på at vi kan finde en løsning

Der er ingen binding efterfølgende.

Bestil prøvefrokost

froksotordninger

Skræddersyede Frokostordninger Til Dit Kontor og Erhverv!

På jagt efter den perfekte frokostordning til kontoret?
Hos Madkonceptet specialiserer vi os i at levere skræddersyede måltidsløsninger, der opfylder behovene i enhver erhvervssituation. Vores frokostordning erhverv-tilbud er ikke kun velsmagende, men også praktisk og omkostningseffektivt, designet specielt til travle arbejdspladser.

Uanset om du driver et kreativt bureau, et advokatkontor eller en startup, sørger vi for, at dit team får nærende og lækre frokoster, der holder dem mætte og motiverede gennem arbejdsdagen.
Kontakt Madkonceptet i dag og oplev, hvordan vores frokostordninger kan gøre en forskel på dit kontor!

En sund frokostordning med værdier

Hos Madkonceptet lever vi efter 5 kerneværdier, kvalitet, service, fleksibilitet, ærlighed og kreativitet, og disse vil også være gældende for vores levering af jeres firmafrokost. Med os som jeres leverandør i København er I garanteret en frokostordning med inspirerende kvalitetsmad, som kun er tilberedt af de bedste råvarer – friske og lokale – og til overkommelige priser. Vi tager udgangspunkt i, at jeres firmafrokost skal være sund og velsmagende, og at der skal være noget for enhver, så ingen går skuffede eller sultne fra frokostbordet.

Med vores frokostordning er du og din virksomhed garanteret:

– Hjemmelavet og varieret mad af friske råvarer

– Sund og ernæringsrig mad til dine medarbejdere, så energien er i top

– Tilpasning og afstemning af jeres ønsker og behov med løbende dialog

– Fleksibel og punktlig service

Vi har en stor passion for madlavning af høj kvalitet, men dette alene kan ikke udgøre en god kunderelation. Vi ved nemlig, at det kræver mere, og derfor bygger vores samarbejdsrelationer både på kvalitet, service, tillid og fleksibilitet, hvilket er årsagen til, at vi har langvarige samarbejder med vores kunder i hele  Storkøbenhavn.

Hos Madkonceptet lever vi efter 5 kerneværdier, kvalitet, service, fleksibilitet, ærlighed og kreativitet, og disse vil også være gældende for vores levering af jeres firmafrokost. Med os som jeres leverandør i København er I garanteret en frokostordning med inspirerende kvalitetsmad, som kun er tilberedt af de bedste råvarer – friske og lokale – og til overkommelige priser. Vi tager udgangspunkt i, at jeres firmafrokost skal være sund og velsmagende, og at der skal være noget for enhver, så ingen går skuffede eller sultne fra frokostbordet.

Med vores frokostordning er du og din virksomhed garanteret:

– Hjemmelavet og varieret mad af friske råvarer

– Sund og ernæringsrig mad til dine medarbejdere, så energien er i top

– Tilpasning og afstemning af jeres ønsker og behov med løbende dialog

– Fleksibel og punktlig service

Vi har en stor passion for madlavning af høj kvalitet, men dette alene kan ikke udgøre en god kunderelation. Vi ved nemlig, at det kræver mere, og derfor bygger vores samarbejdsrelationer både på kvalitet, service, tillid og fleksibilitet, hvilket er årsagen til, at vi har langvarige samarbejder med vores kunder i København.

En god frokostordning er til medarbejdernes fordel

Der er dermed flere grunde til, at en madordning er en meget velanset medarbejdergode. Ikke nok med at det sparer medarbejderne for besværet med madpakker, så vil de fleste også være en sikret en mere varieret kost, når der – som hos os – er så mange forskellige muligheder at vælge imellem. Rent visuelt så slår en flot anrettet firmafrokost også den almindelige, flade madpakke, og man må endelig ikke glemme, at vi også spiser med øjnene. Derfor kræser vi også lidt ekstra for såvel præsentationen som for valget af gode råvarer.

En både flot og velsmagende frokost kan på den måde give fornyet energi til resten af dagen, uanset hvilken branche man befinder sig inden for. Vi tilbyder nemlig vores firmafrokost til en bred vifte af firmatyper i København, og vi tilpasser naturligvis indholdet heri efter jeres ønsker. Hos Madkonceptet vægter vi nemlig fleksibilitet højt, så alle kan få en frokost, der falder i deres smag.

Samtidig har vi også fokus på, at alle bliver mætte, og at vi favner alle typer medarbejdere og smagsløg. Forskellige medarbejdere har naturligvis forskellige behov, men vi er sikre på, at alle vil være godt tilfredse med en firmafrokost herfra.

Der er dermed flere grunde til, at firmafrokosten er en meget velanset medarbejdergode. Ikke nok med at det sparer medarbejderne for besværet med madpakker, så vil de fleste også være en sikret en mere varieret kost, når der – som hos os – er så mange forskellige muligheder at vælge imellem. Rent visuelt så slår en flot anrettet firmafrokost også den almindelige, flade madpakke, og man må endelig ikke glemme, at vi også spiser med øjnene. Derfor kræser vi også lidt ekstra for såvel præsentationen som for valget af gode råvarer.

En både flot og velsmagende frokost kan på den måde give fornyet energi til resten af dagen, uanset hvilken branche man befinder sig inden for. Vi tilbyder nemlig vores firmafrokost til en bred vifte af firmatyper i København, og vi tilpasser naturligvis indholdet heri efter jeres ønsker. Hos Madkonceptet vægter vi nemlig fleksibilitet højt, så alle kan få en frokost, der falder i deres smag. Samtidig har vi også fokus på, at alle bliver mætte, og at vi favner alle typer medarbejdere og smagsløg. Forskellige medarbejdere har naturligvis forskellige behov, men vi er sikre på, at alle vil være godt tilfredse med en firmafrokost herfra.

Pålægsfad
Pålægsfad

5-stjernet frokostordning

Det siger vores kunder

★★★★★

quote
Trustpilot
via Trustpilot

Jasmin

Vi er lige begyndt vores frokostordning hos Madkonceptet efter en prøveperiode på 14 dage. Jeg må være ærlig at sige, at vi er rigtig overrasket over, hvor lækker mad og lækre råvarer vi får leveret hver dag. Så I fortjener et kæmpe tak for det.

Trustpilot
via Trustpilot

Trine

Vi har nydt en en tre-retters menu til 35 personer fra Madkonceptet.
Vi burde have haft visitkort med, for der var en del gæster, der ville vide, hvor maden kom fra. Og det var nogle skønne retter og jeg tror aldrig, jeg har fået så mørt kød.

Udover lækker mad (som selvfølgelig er det vigtigste) fik vi en fantastisk service og Madkonceptet gjorde alt for at imødekomme vores behov. Kæmpe anbefaling herfra!

Trustpilot
via Trustpilot

Viggo

Københavns nok bedste firmafrokost og eventforplejning.

Alt er lavet med kærlighed og både velsmagende og varieret.

Jeg har oplevet minimum 10-15 cateringfirmaer og absolut ingen leverer bedre og varieret mad til enhver lejlighed end Madkonceptet.

Kan anbefales til enhver der ønsker udsøgt firmafrokost eller eventforplejning.

Frokostordning København

Frokostordning København

Er I trætte af madpakker på arbejde og gerne bare vil have noget frisk, lækkert mad til frokost? Så er I kommet til det rette sted! Vi er specialiseret i frokostcatering i København og omegn. I skal bare være minimum 10 personer, så kan vi lave en lækker firmafrokost til jer.

Madkonceptet garanterer en ekstraordinær oplevelse, når du vælger vores catering i København. Vores særpræg ligger i den fuldkomne dedikation til vores kunder, hvor vi engagerer os dybt i at imødekomme dine ønsker og behov.

Af denne grund er vores catering mere end blot en hurtig løsning – det kræver opmærksomhed og planlægning at levere god service og høj gastronomisk kvalitet. Den urokkelige passion for mad, som vores kokke besidder, sikrer, at vores cateringløsninger i København, altid tilberedt med friske ingredienser, ikke vil skuffe dig.

Fordelene ved en Frokostordning København

Der er flere fordele ved at have en firmafrokostordning i stedet for madpakker. For det første sparer medarbejderne tid om morgenen. En anden fordel er et bredt udvalg af måltider, der passer til forskellige kostbehov og præferencer.

Desuden kan en firmafrokostordning være med til at fremme sundheden og trivslen på arbejdspladsen. Ved at tilbyde næringsrig mad til medarbejderne kan det bidrage til at forbdre deres energiniveau og koncentrationsevne i løbet af arbejdsdagen.

Uanset om medarbejderne er vegetarer, veganer eller har særlige kostrestrektioner, kan vi finde noget til dem. Dette giver dem mulighed for at fokusere mere på deres arbejde og på den måde være mere produktive. 

5-stjernet frokostordning

Det siger vores kunder

★★★★★

quote

Vi er lige begyndt vores frokostordning hos Madkonceptet efter en prøveperiode på 14 dage. Jeg må være ærlig at sige, at vi er rigtig overrasket over, hvor lækker mad og lækre råvarer vi får leveret hver dag. Så I fortjener et kæmpe tak for det.

Trustpilot

Jasmin

via Trustpilot

quote

Vi har nydt en en tre-retters menu til 35 personer fra Madkonceptet.
Vi burde have haft visitkort med, for der var en del gæster, der ville vide, hvor maden kom fra. Og det var nogle skønne retter og jeg tror aldrig, jeg har fået så mørt kød.

Udover lækker mad (som selvfølgelig er det vigtigste) fik vi en fantastisk service og Madkonceptet gjorde alt for at imødekomme vores behov. Kæmpe anbefaling herfra!

Trustpilot

Trine

via Trustpilot

quote

Københavns nok bedste firmafrokost og eventforplejning.

Alt er lavet med kærlighed og både velsmagende og varieret.

Jeg har oplevet minimum 10-15 cateringfirmaer og absolut ingen leverer bedre og varieret mad til enhver lejlighed end Madkonceptet.

Kan anbefales til enhver der ønsker udsøgt firmafrokost eller eventforplejning.

Trustpilot

Viggo

via Trustpilot

5-stjernet frokostordning

Det siger vores kunder

★★★★★

quote
Trustpilot
via Trustpilot

Jasmin

Vi er lige begyndt vores frokostordning hos Madkonceptet efter en prøveperiode på 14 dage. Jeg må være ærlig at sige, at vi er rigtig overrasket over, hvor lækker mad og lækre råvarer vi får leveret hver dag. Så I fortjener et kæmpe tak for det.

Trustpilot
via Trustpilot

Trine

Vi har nydt en en tre-retters menu til 35 personer fra Madkonceptet.
Vi burde have haft visitkort med, for der var en del gæster, der ville vide, hvor maden kom fra. Og det var nogle skønne retter og jeg tror aldrig, jeg har fået så mørt kød.

Udover lækker mad (som selvfølgelig er det vigtigste) fik vi en fantastisk service og Madkonceptet gjorde alt for at imødekomme vores behov. Kæmpe anbefaling herfra!

Trustpilot
via Trustpilot

Viggo

Københavns nok bedste firmafrokost og eventforplejning.

Alt er lavet med kærlighed og både velsmagende og varieret.

Jeg har oplevet minimum 10-15 cateringfirmaer og absolut ingen leverer bedre og varieret mad til enhver lejlighed end Madkonceptet.

Kan anbefales til enhver der ønsker udsøgt firmafrokost eller eventforplejning.

Værd at vide

Vi har en stor passion for madlavning af høj kvalitet og sunde muligheder, men dette alene kan ikke udgøre en god kunderelation. Vi ved nemlig, at det kræver mere, og derfor bygger vores samarbejdsrelationer både på kvalitet, service, tillid og fleksibilitet, hvilket er årsagen til, at vi har langvarige samarbejder med vores kunder i København.

Vores firmafrokost pris starter på 60 kroner pr kuvert. Ved særlige behov og forespørgsler kan prisen dog stige.

Betaling sker ved bankoverførsel inden levering. Vi fakturerer fast hver fredag i ugen, hvorefter du vil have syv dage til at betale

Vores firmafrokost priser er ekskl. moms.

Vi fremsender gerne faktura via EAN, husk at oplyse dette ved bestilling.

Hos Madkonceptet er vores minimumsbestilling for frokostordning 10 voksne kuverter.

Som udgangspunkt er du som arbejdsgiver fritaget fra at betale skat, hvis en medarbejder selv betaler mindst 15 kroner for et måltid uden drikkevarer.

Et måltid skal forstås som en servering af dagens varme ret, eller tre stykker smørrebrød.

Ønsker du at lære mere af din beskatning af frokostordning kan du læse nærmere om lovmæssige regler og krav her.

I er meget velkomne til at ændre i jeres antal af kuverter og sammensætning fra dag til dag – det skal blot ske inden klokken 12.00 hverdagen før. Vi skal dog have oplyst et standardantal for ugen, senest fredagen før inden klokken 12.00

Rester fra vores frokostordninger må desværre ikke tages med hjem, da der kan være risiko for at fødevarerne ikke længere lever op til de krav som vi leverer frokosten ud fra i køkkenet. Vores porcelæn og fade må ligeledes ikke fjernes fra Jeres virksomhed, da det er Madkonceptets ejendom.

Hos Madkonceptet har du som kunde altid mulighed for at tilkøbe yderligere produkter. Vi aftaler en fast pris på de forskellige ønskede produkter som I kunne have behov for.

Vi modtager gerne bestillinger på mødeforplejning, her vil vi dog gerne vide det min. 2 dage før af hensyn til varekøb og planlægning i køkkenet.

Hos Madkonceptet følger vores frokostordninger Fødevarestyrelsens liste over allergener. Du kan læse mere om denne her.

Servicet skal rengøres efter brug og stilles i de medfølgende kasser, der anbringes synligt til vognmanden den efterfølgende dag. Er servicet ikke rengjort, vil der blive pålagt et gebyr på 10 kr. Pr. kuvert. Er servicet mod forventning ikke pakket i de medfølgende kasser, vil der blive pålagt et gebyr efter vognmandens gældende satser. Det er vigtigt at sørge for, at servicet kommer tilbage til køkkenet den efterfølgende dag, da køkkenet ellers kan mangle service til at anrette frokost på.

Service er en stor udgift i køkkenet, og vi vil hellere bruge pengene på at lave en rigtig god frokost i stedet for på fade, service m.m. – Så hjælp venligst køkkenet og dermed jer selv, og send al servicet retur.

Ved behov og ønske og opsigelse af vores aftale, skal dette ske skriftligt. Vi vil derefter fortsat levere mad i den løbende måned, samt de næste 30 dage.

Bestil en prøvefrokost