Madordning til virksomheder

Google Anmeldelser
0
Måltider leveret
0
Virksomheder
0 +

Varieret frokostordning fra madkonceptet

Madordning på arbejdspladsen

Vi sørger gerne for veganer, vegetarer og evt. allergener.

Firmafrokost der vil skabe glæde

Udover madordningtil Jeres virksomhed, er det vigtigt for os at I som kunde oplever:

FLEKSIBILITET – I kan ændre antal fra dag til dag

GOD SERVICE – Frokostmenuen bliver sendt til Jeres mail hver uge

TILGÆNGELIGHED – I kan altid få fat på os

PUNKTLIGHED – Du får maden leveret til tiden og klar til servering

EKSTRA SERVICE – Til- og fravælge ekstra ydelser fra dag til dag

frokostordning østerbro
frokostordning østerbro
Brødkurv

Madordning til din virksomhed

Velkommen til Madkonceptet – din pålidelige partner inden for madordninger til virksomheder i København. Vi tilbyder en bred vifte af lækre madløsninger, der er skræddersyet til at imødekomme dine virksomhedsbehov.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have et sundt og nærende måltid på arbejdspladsen for at øge produktiviteten og trivslen blandt medarbejderne. Derfor har vores team af dygtige kokke og ernæringseksperter sammensat en menu med en blanding af sunde, velsmagende og nærende retter, der vil tilfredsstille alle smagsløg.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres præferencer og behov, og vi tilbyder fleksible løsninger, der passer til din tidsplan og budget. Uanset om du har brug for daglige eller ugentlige madordninger, kan vi tilpasse vores service for at opfylde dine krav.

Hos Madkonceptet er vi passionerede om at levere en førsteklasses service og kvalitet i vores mad.

På arbejdspladserne i København er en ting som en frokostordning et vidt begreb – men hvordan ser den ud på din arbejdsplads? Noget, vi som cateringfirma vægter højt, er variation, for det kan godt blive lidt kedeligt i længden med de samme salater og pålægsfade dag ud og dag ind. Derfor har vi mange spændende løsninger på menuen, og ved at tale med os kan du sikre, at vi stykker en lækker og varieret firmafrokost sammen for dig og dine kolleger i København.

Med en frokostordning fra Madkonceptet behøver det nemlig ikke at være kedeligt, for vi følger hele tiden udviklingen inden for den gastronomiske verden. Derfor er to dage heller ikke ens, når I modtager mad fra os, og vi sætter en ære i at videreudvikle og nytænke vores opskrifter.

Vi har i mange år leveret den daglige firmafrokost til både større og mindre virksomheder rundt omkring i København, og hvis I kunne tænke jer en smagsprøve, så hører vi meget gerne fra jer.

Vi kan tilbyde jer vores frokostordning en uge på prøve i København – bare udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte jer snarest muligt.

Har du spørgsmål til vores frokostordning, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på 35 42 13 20.

Hvad koster madordningen?

Priserne for vores madordning starter fra kun 65 kroner pr. kuvert, og vi tilbyder fleksible løsninger, der passer til dit budget og dine behov. Vi kan skræddersy vores tjenester til at imødekomme dine specifikke krav, så du får den bedste værdi for pengene. Kontakt os i dag for at få mere information om priser og tilbud, og lad os sammen skabe en skræddersyet madordning til din virksomhed.

Hvilke retter tilbyder madordningen?

Madkonceptets frokostordning til virksomheder inkluderer dagens varme ret, to salater, brød og pålæg. Vores erfarne kokke udvikler og tilbereder dagligt lækre og næringsrige måltider med fokus på sundhed og variation. Vi sørger altid for at inkludere friske og sundhedsgivende ingredienser i vores retter, så din virksomhed og dens medarbejdere kan føle sig energiske og klar til at tackle arbejdsdagen. Men det er ikke kun frokost, vi tilbyder. Vi har også et udvalg af snacks og mellemmåltider, der kan tilpasses dine medarbejderes behov og præferencer. Med Madkonceptet som din madlevering, kan du være sikker på, at dine medarbejdere vil nyde en indbydende, varieret og veltilberedt madoplevelse hver dag.

Gratis Prøvefrokost

Vi vil meget gerne vise dig, hvad Madkonceptet kan tilbyde din virksomhed. Derfor tilbyder vi en gratis prøvefrokost til op til fire personer i din virksomhed. Det er en fantastisk mulighed for at smage vores lækre og sunde retter, og opleve vores ekspertise og professionalisme på nærmeste hold. Vi er sikre på, at du og dine medarbejdere vil blive begejstrede for vores madordninger og den positive effekt, det vil have på jeres produktivitet og trivsel. Så tøv ikke med at kontakte os nu og bestil din gratis prøvefrokost. Vi glæder os til at høre fra dig og skabe en skræddersyet madordning, der vil imponere dine medarbejdere og styrke din virksomhed.

Bestil her

Din madordning i København

Madkonceptet er din pålidelige partner inden for madordninger til firmaer og virksomheder i København og omegn. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for catering og madløsninger, og vores team af kokke og ernæringseksperter er altid parate til at levere den bedste service til din virksomhed. Vi tilbyder fleksible løsninger, der passer til din tidsplan og budget, og vi sørger altid for at tilpasse vores menuer til dine præferencer og behov. Sammen kan vi skabe en skræddersyet madordning, der vil begejstre dine medarbejdere og øge produktiviteten og trivslen på din arbejdsplads. Kontakt os i dag for at høre mere om vores tjenester og særlige tilbud. Hvilke retter tilbyder madordningen?

Hos Madkonceptet lever vi efter 5 kerneværdier, kvalitet, service, fleksibilitet, ærlighed og kreativitet, og disse vil også være gældende for vores levering af jeres firmafrokost. Med os som jeres leverandør i København er I garanteret en frokostordning med inspirerende kvalitetsmad, som kun er tilberedt af de bedste råvarer – friske og lokale – og til overkommelige priser. Vi tager udgangspunkt i, at jeres firmafrokost skal være sund og velsmagende, og at der skal være noget for enhver, så ingen går skuffede eller sultne fra frokostbordet.

Med vores frokostordning er du og din virksomhed garanteret:

– Hjemmelavet og varieret mad af friske råvarer

– Sund og ernæringsrig mad til dine medarbejdere, så energien er i top

– Tilpasning og afstemning af jeres ønsker og behov med løbende dialog

– Fleksibel og punktlig service

Vi har en stor passion for madlavning af høj kvalitet, men dette alene kan ikke udgøre en god kunderelation. Vi ved nemlig, at det kræver mere, og derfor bygger vores samarbejdsrelationer både på kvalitet, service, tillid og fleksibilitet, hvilket er årsagen til, at vi har langvarige samarbejder med vores kunder i København.

Sundhed, variation og velsmag

Madkonceptet tilbyder en unik madordning til virksomheder. Vores erfarne kokke udvikler og tilbereder dagligt lækre måltider med fokus på sundhed og variation. Vi ved, at sund og velsmagende mad er afgørende for at skabe en produktiv og tilfreds arbejdsplads. Derfor sørger vi altid for at inkludere friske og næringsrige ingredienser i vores retter. Vælg Madkonceptet til jeres virksomhed og oplev en madordning, der vil inspirere og begejstre jeres medarbejdere hver dag.

Der er dermed flere grunde til, at firmafrokosten er en meget velanset medarbejdergode. Ikke nok med at det sparer medarbejderne for besværet med madpakker, så vil de fleste også være en sikret en mere varieret kost, når der – som hos os – er så mange forskellige muligheder at vælge imellem. Rent visuelt så slår en flot anrettet firmafrokost også den almindelige, flade madpakke, og man må endelig ikke glemme, at vi også spiser med øjnene. Derfor kræser vi også lidt ekstra for såvel præsentationen som for valget af gode råvarer.

En både flot og velsmagende frokost kan på den måde give fornyet energi til resten af dagen, uanset hvilken branche man befinder sig inden for. Vi tilbyder nemlig vores firmafrokost til en bred vifte af firmatyper i København, og vi tilpasser naturligvis indholdet heri efter jeres ønsker. Hos Madkonceptet vægter vi nemlig fleksibilitet højt, så alle kan få en frokost, der falder i deres smag. Samtidig har vi også fokus på, at alle bliver mætte, og at vi favner alle typer medarbejdere og smagsløg. Forskellige medarbejdere har naturligvis forskellige behov, men vi er sikre på, at alle vil være godt tilfredse med en firmafrokost herfra.

Pålægsfad
Pålægsfad

5-stjernet frokostordning

Det siger vores kunder

★★★★★

quote
Trustpilot
via Trustpilot

Jasmin

Vi er lige begyndt vores frokostordning hos Madkonceptet efter en prøveperiode på 14 dage. Jeg må være ærlig at sige, at vi er rigtig overrasket over, hvor lækker mad og lækre råvarer vi får leveret hver dag. Så I fortjener et kæmpe tak for det.

Trustpilot
via Trustpilot

Trine

Vi har nydt en en tre-retters menu til 35 personer fra Madkonceptet.
Vi burde have haft visitkort med, for der var en del gæster, der ville vide, hvor maden kom fra. Og det var nogle skønne retter og jeg tror aldrig, jeg har fået så mørt kød.

Udover lækker mad (som selvfølgelig er det vigtigste) fik vi en fantastisk service og Madkonceptet gjorde alt for at imødekomme vores behov. Kæmpe anbefaling herfra!

Trustpilot
via Trustpilot

Viggo

Københavns nok bedste firmafrokost og eventforplejning.

Alt er lavet med kærlighed og både velsmagende og varieret.

Jeg har oplevet minimum 10-15 cateringfirmaer og absolut ingen leverer bedre og varieret mad til enhver lejlighed end Madkonceptet.

Kan anbefales til enhver der ønsker udsøgt firmafrokost eller eventforplejning.

5-stjernet frokostordning

Det siger vores kunder

★★★★★

quote

Vi er lige begyndt vores frokostordning hos Madkonceptet efter en prøveperiode på 14 dage. Jeg må være ærlig at sige, at vi er rigtig overrasket over, hvor lækker mad og lækre råvarer vi får leveret hver dag. Så I fortjener et kæmpe tak for det.

Trustpilot

Jasmin

via Trustpilot

quote

Vi har nydt en en tre-retters menu til 35 personer fra Madkonceptet.
Vi burde have haft visitkort med, for der var en del gæster, der ville vide, hvor maden kom fra. Og det var nogle skønne retter og jeg tror aldrig, jeg har fået så mørt kød.

Udover lækker mad (som selvfølgelig er det vigtigste) fik vi en fantastisk service og Madkonceptet gjorde alt for at imødekomme vores behov. Kæmpe anbefaling herfra!

Trustpilot

Trine

via Trustpilot

quote

Københavns nok bedste firmafrokost og eventforplejning.

Alt er lavet med kærlighed og både velsmagende og varieret.

Jeg har oplevet minimum 10-15 cateringfirmaer og absolut ingen leverer bedre og varieret mad til enhver lejlighed end Madkonceptet.

Kan anbefales til enhver der ønsker udsøgt firmafrokost eller eventforplejning.

Trustpilot

Viggo

via Trustpilot

5-stjernet frokostordning

Det siger vores kunder

★★★★★

quote
Trustpilot
via Trustpilot

Jasmin

Vi er lige begyndt vores frokostordning hos Madkonceptet efter en prøveperiode på 14 dage. Jeg må være ærlig at sige, at vi er rigtig overrasket over, hvor lækker mad og lækre råvarer vi får leveret hver dag. Så I fortjener et kæmpe tak for det.

Trustpilot
via Trustpilot

Trine

Vi har nydt en en tre-retters menu til 35 personer fra Madkonceptet.
Vi burde have haft visitkort med, for der var en del gæster, der ville vide, hvor maden kom fra. Og det var nogle skønne retter og jeg tror aldrig, jeg har fået så mørt kød.

Udover lækker mad (som selvfølgelig er det vigtigste) fik vi en fantastisk service og Madkonceptet gjorde alt for at imødekomme vores behov. Kæmpe anbefaling herfra!

Trustpilot
via Trustpilot

Viggo

Københavns nok bedste firmafrokost og eventforplejning.

Alt er lavet med kærlighed og både velsmagende og varieret.

Jeg har oplevet minimum 10-15 cateringfirmaer og absolut ingen leverer bedre og varieret mad til enhver lejlighed end Madkonceptet.

Kan anbefales til enhver der ønsker udsøgt firmafrokost eller eventforplejning.

Bestil en prøvefrokost