Google Anmeldelser
0
Måltider leveret
0
Virksomheder
0 +

Julefrokost menu 2024

Er du på udkig efter den perfekte Julefrokost menu 2023? Hos Madkonceptet har vi sammensat en række lækre menuer specielt designet til at imponere dine gæster. Vores Mad er nøje udvalgt for at sikre, at du får den mest autentiske Julemadsoplevelse. Vores Julemenu er inspireret af den Dansk julefrokostmenu og indeholder alle de klassiske retter, som du forventer fra en Traditionel julemenu. Så lad os gøre din julefrokost uforglemmelig med vores ekspertise!

Klassisk Julefrokost Menu

kr 345,-
 • 14 forskellige lækre juleretter
 • Nem levering - varmt og klar
 • Nem afhentning af service

Julebuffet

kr 261,-
 • 10 forskellige lækre juleretter
 • Nem levering - varmt og klar
 • Nem afhentning af service

Utraditionel
Julebuffet

kr 308,-
 • 10 utraditionelle spændende juleretter
 • Nem levering - varmt og klar
 • Nem afhentning af service

Sammensæt-selv julemenu

kr 276,-
 • Vælg selv hvad, og hvor mange
 • Nem levering - varmt og klar
 • Nem afhentning af service
 • Forskellige vegetar-muligheder

Naturligvis skal der dejlig julemad på bordet til den årlige julefest

Her hos Madkonceptet tilbyder vi som altid levering af lækre og komplette buffeter til din julefrokost i og omkring København. Uanset om du søger klassiske eller moderne julebuffeter, kan du finde det her, hvor du tilmed har mulighed for at sammensætte din egen julefrokost efter dine specifikke ønsker. Hvis dit selskab holder af indbydende, smagfulde og veltilberedte juleretter, så vil en af vores lækre julemenuer med garanti falde i god jord. Få styr på maden til årets julefrokost allerede i dag, og husk, at vi tilbyder levering til døren i hele København. Vores mad giver jer den bedste oplevelse. 

*Alle julebuffeter er inkl. brød og smør

Klassisk julefrokost menu

Kr. 345,- pr. person

Med en klassisk julefrokost menu fra Madkonceptet, får du alle de traditionelle juleretter der gennem tiden har skabt glæde hos danske familier og julefrokoster landet over.

Nytårsmenu
madkonceptet-top-slider

Julebuffet

Kr. 261,- pr. person

Madkonceptet tilbyder en lækker og traditionel julebuffet med massere af traditionelle juleretter.

Utraditionel julebuffet

Kr. 308,- pr. person

Med en utraditionel julebuffet fra Madkonceptet kan du smage på nye og spændende udgaver af de klassiske og elskede juleretter.

Top-slider
Kødkølle

Sammensæt selv julemenu

Priser fra Kr. 276,- pr. pers

Hos Madkonceptet får du helt selv mulighed for at sammensætte den perfekte julemenu.

Bestil julefrokost

VÆLG DIN JULEFROKOSTBUFFET - MIN. 20 KUVERTER
Unavngivet(Påkrævet)

TILKØB

Navn(Påkrævet)

julefrokost 2024

Julefrokost priser

(Min. bestiling 20 kuverter)

For at vi bedre kan give jer et tilbud, bedes du tage stilling til formularen.

Lækre salater

Info

Tillæg på kr. 10,- pr. person for emballage

Klassisk julefrokost-menu leveret til døren i København og omegn

Vores julemenu ud af huset er altid en stor succes i København ved juletid. Med mange års erfaring indenfor cateringbranchen kan vi garantere et højt niveau af service og kvalitet, når det kommer til vores julebuffet. Vi tilbyder selvfølgelig forskellige løsninger til ethvert behov, og derfor kan du her hos os vælge mellem en standard eller, en klassisk julefrokost og en utraditionel julefrokost til levering i hele København. Vores helt traditionelle julebuffet med hjemmemarinerede sild, smørstegte rødspættefileter, lun leverpostej og flæskesteg med sprød svær går du aldrig galt i byen med.

Menuen indeholder alle de mest populære danske juleretter, som vi alle kender og holder af. Hvis du gerne vil have en udvidet version med endnu flere smagfulde retter til din julefrokost i København, anbefaler vi, at du går med den klassiske julebuffet, som byder på alt, hvad hjertet begærer af både varme og kolde juleretter. 

Her får du den udvidede julemenu med blandt andet mørbradbøf med bløde løg, roastbeef og et uovertruffet udvalg af oste med tilbehør som alternativ dessert til den ellers fantastiske risalamande, som også indgår i menuen. Vores julefrokostmad er lavet på gode råvarer og smager præcis som god gammeldags julemad skal. 

Læs meget mere om, hvad du kan forvente af en klassisk julefrokostmenu fra Madkonceptet og levering i København, lige her på siden.

Vores julefrokost ud af huset er altid en stor succes i København ved juletid. Med mange års erfaring indenfor cateringbranchen kan vi garantere et højt niveau af service og kvalitet, når det kommer til vores julebuffet. Vi tilbyder selvfølgelig forskellige løsninger til ethvert behov, og derfor kan du her hos os vælge mellem en standard julefrokost, en klassisk julefrokost og en utraditionel julefrokost til levering i hele København. Vores helt traditionelle julebuffet med hjemmemarinerede sild, smørstegte rødspættefileter, lun leverpostej og flæskesteg med sprød svær går du aldrig galt i byen med.

Menuen indeholder alle de mest populære danske juleretter, som vi alle kender og holder af. Hvis du gerne vil have en udvidet version med endnu flere smagfulde retter til din julefrokost i København, anbefaler vi, at du går med den klassiske julebuffet, som byder på alt, hvad hjertet begærer af både varme og kolde juleretter.

Her får du den udvidede julefrokost-menu med blandt andet mørbradbøf med bløde løg, roastbeef og et uovertruffet udvalg af oste med tilbehør som alternativ dessert til den ellers fantastiske risalamande, som også indgår i menuen. Læs meget mere om, hvad du kan forvente af en klassisk julefrokost-menu fra Madkonceptet og levering i København, lige her på siden.

Få en god pris på en utraditionel julefrokost til firmafesten i København

Bor du i København, og søger du en menu til din julefrokost, der er fyldt med spændende og delikate smagsoplevelser ud over det sædvanlige, så tror vi, at vores utraditionelle julebuffet vil være lige noget for dig.

Med denne julebuffet menu vil dit selskab opleve julens klassiske og velkendte ingredienser såsom and, flæskesteg, kål og sild i nye og moderne fortolkninger. I kan blandt andet glæde jer til andesalat med soya og chili, bagte rødbeder med æbler og vinaigrette og en balinesisk flæskesteg med citrongræs, ingefær og hvidløg.

Uanset om du søger en klassisk dansk julefrokostmenu eller en mere utraditionel en, kan du hos Madkonceptet altid finde gode priser på lækker julemad til selskaber på min. 15 personer i og omkring København. Menuerne er fulde af smag og altid inkl. brød og smør. Med en lækker julefrokost menu fra Madkonceptet til årets firmafest eller julefrokost i København kan det næsten ikke blive nemmere at invitere til fest. Vores mad julefrokost sikrer jer en velsmagende julefrokost. 

Bor du i København, og søger du en menu til din julefrokost, der er fyldt med spændende og delikate smagsoplevelser ud over det sædvanlige, så tror vi, at vores utraditionelle julebuffet vil være lige noget for dig.

Med denne julefrokost-menu vil dit selskab opleve julens klassiske og velkendte ingredienser såsom and, flæskesteg, kål og sild i nye og moderne fortolkninger. I kan blandt andet glæde jer til andesalat med soya og chili, bagte rødbeder med æbler og vinaigrette og en balinesisk flæskesteg med citrongræs, ingefær og hvidløg.

Uanset om du søger en klassisk julefrokost eller en utraditionel julefrokost, kan du hos Madkonceptet altid finde gode priser på lækker julemad til selskaber på min. 15 personer i og omkring København. Menuerne er fulde af smag og altid inkl. brød og smør. Med en lækker julefrokost-menu fra Madkonceptet til årets firmafest eller julefrokost i København kan det næsten ikke blive nemmere at invitere til fest.

Anretning af retter til frokostordning

Julefrokost ud af huset

Udover vores populære julefrokostoplevelser på stedet, er Madkonceptet også stolte af at tilbyde Julefrokost ud af huset 2023. For dem, der ønsker at tage festlighederne med hjem eller til kontoret, er vores Julemenu ud af huset det perfekte valg. 

Med Julefrokost 2023 ud af huset, kan du nyde vores udsøgte retter, hvor end du ønsker det. Vores Julebuffet ud af huset er sammensat med tanke på tradition og innovation, og for dem i København har vi en særlig Julebuffet ud af huset københavn variant. Uanset om det er Mad ud af huset julefrokost til en lille samling eller en stor Julefrokost buffet ud af huset til hele virksomheden, er vi klar til at levere. Københavns beboere kan også glæde sig over vores dedikerede Julefrokost ud af huset københavn service.

Og for dem, der søger det ypperste inden for catering, er vores Catering julefrokost københavn løsningen. Så uanset hvor du fejrer julen, kan Madkonceptet bringe festen direkte til dig.

Julemenu til fornuftige penge

Priserne for vores julemenu ud af huset starter helt ned fra kun 261 kroner pr. kuvert, hvilket gør det til en prisvenlig løsning for både små og store virksomheder. Vi tilbyder julebuffet ud af huset, både med levering og som afhentning, så du kan få maden bragt direkte til din virksomhed eller hente den hos os. Vi leverer i hele Storkøbenhavn, så uanset hvor du befinder dig, kan du nyde vores lækre julemad.

Kvalitet er i højsædet hos Madkonceptet.dk, og vores kunder er enige. Vi er stolte af vores 4,9/5 stjerner på Trustpilot, som viser vores dedikation til at levere den bedste service og madoplevelse til vores kunder. Vi har mange tilfredse kunder, der har haft glæde af vores julemenu take away, og vi håber, at du også vil være en af dem.

Fordele ved julefrokost catering

Der er mange fordele ved at vælge Madkonceptet.dk som julefrokost catering, både for privatpersoner og virksomheder.

Ved at overlade ansvaret for julefrokosten til os, sparer I både tid og ressourcer. Vi tager os af alt det praktiske, så I kan fokusere på at hygge jer.

Vi tilbyder et bredt udvalg af retter og menuer, som I kan skræddersy efter jeres præferencer og behov. Vi er fleksible og lytter til jeres ønsker, så I får den perfekte julefrokostoplevelse.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og smag. Vores dygtige kokke tilbereder alle retter med friske og nøje udvalgte ingredienser. I kan være sikre på at få en lækker og autentisk julefrokostoplevelse.

Vi tilbyder både levering og afhentning af maden, så I kan vælge den løsning, der passer bedst til jer. Vi sørger for, at maden bliver leveret i rette tid og i god stand.

Vores team af erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe jer med alle spørgsmål og behov. Vi sørger for, at jeres julefrokost bliver en succes og at I får den bedste service hele vejen igennem. Vores catering julefrokost sikrer jer en god julemenu. 

Vi tilbyder julefrokost ud af huset København og omegn så du kan få din mad leveret til jeres fest. 

5-stjernet frokostordning

Det siger vores kunder

★★★★★

quote

Vi er lige begyndt vores frokostordning hos Madkonceptet efter en prøveperiode på 14 dage. Jeg må være ærlig at sige, at vi er rigtig overrasket over, hvor lækker mad og lækre råvarer vi får leveret hver dag. Så I fortjener et kæmpe tak for det.

Trustpilot

Jasmin

via Trustpilot

quote

Vi har nydt en en tre-retters menu til 35 personer fra Madkonceptet.
Vi burde have haft visitkort med, for der var en del gæster, der ville vide, hvor maden kom fra. Og det var nogle skønne retter og jeg tror aldrig, jeg har fået så mørt kød.

Udover lækker mad (som selvfølgelig er det vigtigste) fik vi en fantastisk service og Madkonceptet gjorde alt for at imødekomme vores behov. Kæmpe anbefaling herfra!

Trustpilot

Trine

via Trustpilot

quote

Københavns nok bedste firmafrokost og eventforplejning.

Alt er lavet med kærlighed og både velsmagende og varieret.

Jeg har oplevet minimum 10-15 cateringfirmaer og absolut ingen leverer bedre og varieret mad til enhver lejlighed end Madkonceptet.

Kan anbefales til enhver der ønsker udsøgt firmafrokost eller eventforplejning.

Trustpilot

Viggo

via Trustpilot

5-stjernet frokostordning

Det siger vores kunder

★★★★★

quote
Trustpilot
via Trustpilot

Jasmin

Vi er lige begyndt vores frokostordning hos Madkonceptet efter en prøveperiode på 14 dage. Jeg må være ærlig at sige, at vi er rigtig overrasket over, hvor lækker mad og lækre råvarer vi får leveret hver dag. Så I fortjener et kæmpe tak for det.

Trustpilot
via Trustpilot

Trine

Vi har nydt en en tre-retters menu til 35 personer fra Madkonceptet.
Vi burde have haft visitkort med, for der var en del gæster, der ville vide, hvor maden kom fra. Og det var nogle skønne retter og jeg tror aldrig, jeg har fået så mørt kød.

Udover lækker mad (som selvfølgelig er det vigtigste) fik vi en fantastisk service og Madkonceptet gjorde alt for at imødekomme vores behov. Kæmpe anbefaling herfra!

Trustpilot
via Trustpilot

Viggo

Københavns nok bedste firmafrokost og eventforplejning.

Alt er lavet med kærlighed og både velsmagende og varieret.

Jeg har oplevet minimum 10-15 cateringfirmaer og absolut ingen leverer bedre og varieret mad til enhver lejlighed end Madkonceptet.

Kan anbefales til enhver der ønsker udsøgt firmafrokost eller eventforplejning.

Bestil en prøvefrokost