Trænger I til ny frokostordning?

Så har vi nået december og alt hvad denne måned indebærer af lækker mad og drikke. Ikke nok med at vi her hos Madkonceptet forbereder os til julefrokosterne og nytårsfesterne, så gør vi også klar til næste år. Det er ingen hemmelighed, at januar hos mange mennesker står på slankekure, fitnessture, og sund mad for at ryste december måned af sig. Men slankekure behøver ikke at være en nødvendighed og sund mad kan sagtens være så lækker og velsmagende, at januar føles ligeså rar som december. For at holde den sunde livsstil, kræver det oftest at man tager små skridt ad gangen og ændrer sin kost gradvist. Her kan frokostordningen på dit arbejde være et godt sted at starte, og måske bør januar måned være tiden til at overveje, om frokostordningen på dit arbejde tilbyder den sunde og velsmagende kost du har brug for.

KVALITETSBEVIDST FROKOSTORDNING

Hos Madkonceptet tilbyder vi en lækker og varieret frokostordning, hvor du kan vælge mellem frokoster i forskellige mængder og varianter. Tag f.eks. vores fuldkornsfrokostordning, hvor sundheden er skruet ekstra i vejret, eller tilvælg kage eller osteanretninger til specielle anledninger. Fælles for alle vores frokostordninger er et fokus på kvalitet og kreativitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores råvarer. Vi sørger samtidig for at holde os opdateret med gastronomiske tendenser og vælger råvarer i sæson, så du altid går glad, og måske inspireret, fra frokostbordet.

HVAD KUNNE I TÆNKE JER?

Vi er klar over, at madpræferencer er forskellige. Vi er derfor altid klar på at tilpasse frokostordningen til lige præcis jeres behov. Det er jo jer, der skal spise den hver dag. Og vi hører altid fra jer hvis I har kommentarer til ugens menu og eventuelle forbedringer. Skal der flere rugbrødsmadder eller salater på menuen, så ændrer vi det bare. Vi er en virksomhed med service i fokus, og derfor sørger vi altid for at alle forhold omkring jeres frokost er afstemt, før vi leverer noget til jer.

Frokosten på din arbejdsplads skal gerne være en rar og tilfredsstillende oplevelse. På en hård arbejdsdag, kan den halve times frokostpause betyde meget for dit velvære og glædesniveau. Hos Madkonceptet står vi klar til at hæve glædesniveauet på din arbejdsplads, så giv os et kald hvis jeres frokostordning trænger til et sundheds- og kvalitetsløft.

Se mere om vores FROKOSTORDNING HER eller ring til os på 35 42 13 20

Del dette indlæg

Bestil en prøvefrokost