Frokostkunde – hvad har du/I af krav?

Markedet flyder over af frokostleverandører, som ønsker at få kunden i hus. Ofte vil priserne ligne hinanden, men kvaliteten og mængden af frokosten svinger meget. Nogle køkkener står og beregner hvor meget kød én frokostkunde spiser, og maden bliver produceret efter dette princip. Det kan selvfølgelig også være fint nok for at undgå madspild, men meningen er ikke at I skal gå fra frokostbordet og føle jer sultne.

FROKOST = DAGENS BENZIN TIL KROP OG SJÆL

Der er fordele ved at vælge en frokostordning til sin arbejdsplads. I slipper for de kedelige madpakker i køleskabet, dine kollegaer skal ikke pludselig forlade arbejdspladsen for at købe frokost og i kan sammen sidde og nyde frokosten. Hvis vejret tillader det, er det hit at gå udenfor og nyde luften.

HAR DU/I KRAV?

Man må gerne stille krav til sin leverandør af frokostordning. Det er da også fint hvis man bare vil læne sig tilbage og spise hvad der bliver serveret, eller gå udenom det man ikke kan tåle eller må spise. Hos Madkonceptet går vi højt op i at være en leverandør som lytter til sine kunder. Hvis din kollega ikke tåler gluten eller laktose, betyder det ikke at de skal undvære frokost. Vores køkken sørge for at der bliver taget hensyn til den enkelte. Du har muligvis også en kollega som ikke spiser svinekød, så har vi også en løsning på det. Faktisk har vi rigtig mange kunder som vi hver dag tager hensyn til på den ene eller anden måde.

FROKOSTMENUEN

En frokostmenu består af en varm ret med dagens tilbehør, såsom ris, kartofler eller andet. Vi laver en fyldig salat, dagens grønne salat. Derudover skærer vi pålæg og anretter pænt med pynt på fade. Tit har vi hjemmelavet pålægssalater, og det er et kæmpe hit hos de fleste. Til frokosten er der altid friskbagt lyst og mørkt brød. Ønsker I at udvide jeres frokost med frugt, grøntsnack eller måske nøddemix, så er det bestemt også en mulighed. Vi har valgt at have kage på om torsdagen, da nogle arbejdspladser spiser morgenmad sammen om fredagen.

Ønsker du at høre mere om vores frokostordning, eller har I lyst til at komme igang med at spise, så send os en mail. Vi er sikre på at vi har den rette løsning til jeres virksomhed.

Vi lever trods alt af at lave frokostordninger hver dag 🙂

Del dette indlæg

Bestil en prøvefrokost