Catering holder sommerfesten fri for stress

Sommeren er varmens, glædens og ikke mindst madens fest. Det er tid til grillfester, sommerfester, gårdfester, vejfester, havefester og sommerfester, og der skal spises masser af lækker mad i godt selskab – og forhåbentlig også i rigtig godt vejr. Og når solen skinner og himlen er lyseblå, så vil man bare gerne bruge så meget tid som muligt udenfor. Derfor kan catering være den perfekte løsning, når du skal holde sommerfest.

CATERING = INGEN STRESS OG INGEN OPVASK

Der er flere fordele at hente, når du vælger catering til din sommerfest i stedet for at stå i køkkenet selv. For det første slipper du for at bruge tiden på at lave mad inde i køkkenet, når solen skinner udenfor. Du slipper også for at bruge unødvendig tid på at vaske op indenfor. Servér din catering på engangsservice i haven – så er der minimalt med opvask til dagen efter. Når du bestiller catering til sommerfesten er der altså skruet helt ned for stressniveauet og helt op for sommerhyggen.

SOMMERBUFFET SOM CATERING TIL SOMMERFESTEN

Buffet er perfekt catering til sommerfesten, fordi du nemt kan have fadene med udenfor og servere på det service, som du synes er mest praktisk. Den afslappede tag-selv-stemning ved en buffet passer perfekt til en hyggelig fest i haven og skaber en dejlig, afslappet stemning. Med en buffet kan du også ved mange cateringfirmaer vælge en buffet, der har masser af lækre salater og lette sommerretter, der passer perfekt til at blive spist i varmen. Sørg desuden for at servere rigeligt med drikkevarer til din buffet, så der ikke er nogen, der ikke får nok at drikke i sommervarmen.

SOMMERBRUNCH SOM CATERING

Foretrækker du at holde fest i haven om formiddagen? Så er catering brunch lige løsningen til dig. Invitér vennerne til brunch i haven eller sommerhuset – helt uden at skulle løfte en finger selv. Med catering får du alle de lækre retter, du kender fra en lækker brunch. Du behøver bare ikke selv stå indenfor og kokkerere dem. Med catering kan du nemlig forkæle dine sommergæster samtidig med, at du nyder sommeren udenfor.

SOMMERCATERING I KØBENHAVN

Når du skal bestille catering i København til din sommerfest, har du rigtig mange muligheder. Du kan med fordel gå efter et cateringfirma, der tilbyder en buffet, hvor du selv kan tilvælge forskellige salater og andre lette sommerretter. Når du bor i hovedstaden, er fordelen ved at vælge catering i København også, at maden ikke skal transporteres så langt i sommervarmen.

Rigtig god – og velsmagende – sommer!

Del dette indlæg

Bestil en prøvefrokost